XC90 pirkimas: pliusai, minusai

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
Vartotojo avataras
Donce
Pranešimai: 345
Užsiregistravo: 2008 Gru 30 02:35
Auto: S40 T4 '98, XC90 D5 '08 R-Design 215bhp
Miestas: UK
Turi padėkų: 1

XC90 pirkimas: pliusai, minusai

Standartinė Donce »

Sveiki kolegos. Perskaiciau as visa XC90 tema skiltyje Eksploatacija, bet net pusetino vaizdo apie si auto nesusidariau, nes ten diskutuojama belekiek apie kuro sanaudas, palyginimus, pas ka daugiau, pas ka maziau ryja, is kur varytis ir t.t. O kad kazka rimtai, kiek kainuoja islaikyt toki auto ir kokiu bedu galima tiketis, tai su tokia info biski skurdoka.
Taigi sheimai reikia didesnes karietos nei S40 T4 :) Ir butent dairausi tik i XC90 kazkur nuo 2006m arba Toyota Land Cruiser Prado mazdaug panasiu metu. Atsibodo su zmona varvint seiles vaziuojant is paskos xc. Jokie kiti modeliai nedomina, nes ziuriu salyginai i vienas patikimisiau masines gamybos auto. Na, TLC lyginant su XC90, tai visai kito kalibro masina – ten jau dzipas. Ne parketinis, taip vadinamas. Nors nei su vienu, nei su kitu per purvynus nesidraskysim.
Domina tik dyzelis ir tik mechanine greiciu deze. Kaip suprantat, taup… kad perskaityti visą login
S40 T4 1998
XC90 D5 2008 R-Design 215bhp - parduota

Temoje 77 atsakymų


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti